Nové informace k průběhu tréninků

Vážení členové Klubu a rodiče. Vzhledem k tomu, že jsme řádně registrovaným klubem v Českém svazu judo, vztahují se na nás pravidla pro sportovní registrované kluby. Tato informace je nová, dnes mi byla doručena ze školy a naprosto popírá informace z minulého týdne. Na to jsme si ale již zvykli, že naše slavná Vláda mění názory a nařízení ze dne na den, že ?

Moc se omlouvám, stejně jako vedení školy ZŠ Klausova, ale věřte, že se na toto zmatkovité a dlouhodobě nepromyšlené jednání koronavirových “expertů” budeme snažit reagovat co nejpružněji. Dnešní rozpis platí (pondělí 5.10.), dále ale prosíme sledujte naše stránky, zítra opět upřesníme co dále.

Infromace ze školy:

Dobrý den, 
vzhledem k vládnímu nařízení je potřeba dodržet při volnočasových aktivitách kapacitu 10 osob (včetně lektorů) pro vnitřní aktivity. Pokud byste potřebovali větší kapacity ať již tříd či tělocvičen, prosím ozvěte se mi, některé kroužky se na tuto dobu odhlásily, některé ani nezačaly, takže by v určitých případech bylo možné využít i jejich časy a tréninky rozdělit do více částí. Pokud jste sportovní oddíl registrovaný pod svazem, tak se Vás toto nařízení netýká a můžete fungovat v plném počtu až do 130 osob.    Snažíme se, aby se aktivity nemusely zavírat, pomozte nám prosím tím, že budete dodržovat vládní opatření.  

Vládní usnesení č. 958 ze dne 30.9.2020