Trénink pondělí 12.10.2020

Vážení přátelé, toto upozornění nám přišlo ze školy celkem jako pochopitelná reakce na poslední kroky vlády.

Z důvodu nařízení vlády z 8. října 2020 č. 996 (článek 1, bod 2, poslední odrážka) jsme nuceni uzavřít prostory školy /vnitřní i venkovní/ pro veškeré volnočasové aktivity. Nařízení platí do 25. října 2020 plus následující celotýdenní podzimní prázdniny. Pokud to situace dovolí, tak prostory se budou moci využít opět od 2. listopadu 2020.

Dodávám tedy informace k zítřejšímu tréninku:

Vzhledem k tomu, že stále je ještě povoleno počtem omezené sportování pod širým nebem, proběhnou tréninky všech skupin ( D,C od 15.30 do 16.45 a B,A od 16.45 do 18.00) odděleně venku, formou KONDIČNÍ PŘÍPRAVY podle již dříve uvedených pokynů.

Pokud někdo ze skupin D a C nebude chtít cvičit kondičně venku, nedá se nic dělat, ať nechodí, ale jiná možnost tréninku skutečně není vzhledem k nařízením vlády možná. Dojíždějící členové skupin A a B mohou na základě svých zkušeností trénovat individuálně, ale rádi Vás uvidíme, pokud nám to ještě povolí 🙂 a přeje-li nám alespoň trošku počasi :-). V případě velkého deště budou tréninky z tohoto důvodu zrušeny. Ale pršet prý zatím nemá :-).

Za trenéry Karel Vítek