Aktuálně 30.5.2021

V pondělí a ve středu budeme po vzájemné dohodě cvičit venku před školou. V případě deště bude možná i procházka. Tímto způsobem bychom měli pokračovat až do závěrečného tréninku v pondělí 14. června

Ve středu 16.června pak, opět po vzájemné dohodě s vyššími pásky, bychom rádi zakončili tento školní rok Velkou procházkou Prokopákem z Radlické na Ohradu.

Podrobnosti budou uveřejněny vždy v neděli večer zde na stránkách.

Příprava tábora je plánována od soboty 26. června. Zúčastní se jí zájemci z řad dospělých a dorostenců po předchozí domluvě s trenéry.

Martínek začíná v neděli 4.července.

Platba druhého pololetí byla vypočtena na 500,- Kč. První pololetí bylo v plném rozsahu nahrazeno mimořádnými tréninky navíc v roce 2020 a dále pak tréninky na jaře 2021. 500,- Kč je částka za zbylé tréninky na jaře 2021.

Pokud Vám rodinu zruinoval covid a nemáte na zaplacení, budeme tomu věřit a promineme platbu. Pokud ovšem můžete, prosíme o zaplacení, neboť i náš Klub je díky všem opatřením na hraně přežití a všichni se jej snažíme nyní v podstatě dobrovolnicky udržet v chodu a v dobré kondici. Pokud by nás snad někdo naopak chtěl a mohl podpořit částkou vyšší, v podstatě sponzorsky, budeme pochopitelně rádi.

Vaši trenéři