Dobrý den i ahoj !!!

Vzhledem ke stávající situaci připomínající výjimečný stav, se na Vás v této hysterizující době obracím pomocí webových stránek. Doufám,že tato zpráva nezaviruje Váš počítač a že nám nebude vzhledem k tzv. virové krizi zakázána nakonec i e-komunilace 🙂 .

Děťátka, nehnijte jenom doma u počítadel a koukejte se hýbat !!! Kliky,dřepy,lehy-sedy, každý den něco běhu na čerstvém vzduchu !!! Guma nebo judo pásek uvázaný na topení zastoupí soupeře a pár těch nástupů na obě strany také neuškodí 🙂 . Zapisovat si množství odcvičeného do notýsku pochopitelně přísné oko trenérovo nenahradí, ale těm, kteří to myslí vážně se sportem, těm to jistě pomůže. 🙂

Věřím, že toto šílenství není možno prodlužovat do nekonečna a věřím, že i náš Letní JUDOTÁBOR na Martínku proběhne v pohodě a v daném termínu – i když možná s omezením počtu účastníků atd.:-) Začínat bychom tedy měli v neděli 5.července a končit v sobotu 25.července 2020. Cenu se budeme snažit upravit dle ekonomické situace a podle vývoje cen pochopitelně co nejlépe….

Vzhledem k očekávanému náporu na letní dětské tábory budeme účastníky vybírat podle pořadí přihlášek. Ty budeme rozesílat jako vždy v průběhu dubna 2020.

V okamžiku, až povolí zákazy, budeme pochopitelně organizovat cvičení mimo tělocvičnu, venku, v přírodě …

Rozšiřte prosím tento e-mail Vašim spolujudistům, kteří s námi na Martínku nebyli a proto nejsou v této první skupině informovaných …

Další informace budeme uveřejňovat na našem webu

Tak makejte a nehnijte !!!! 🙂

Těšíme se už na další setkání s Vámi v tělocvičně, v přírodě a pochopitelně na milovaném Martínku !!! 🙂

Tři Karlové, Sany(i když Fukalová 🙂 ) a Míša Vítkovi